Loading...

Metode de plata

Pentru a achita produsele comandate pe SANDUIONUT.RO ai la dispozitie mai multe optiuni:

– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard

– PayPal

Plata online prin PayPal

–PayPal, un foarte popular serviciu de plati online securizate folosit peste hotare, insa acceptat si de cativa comercianti locali. Platile online clasice cu cardul bancar sunt foarte sigure si daca folosesti carduri care au activat sistemul 3D Secure.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PayPal. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayPal. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile Paylike. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod CVV2/CVC2

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Paylike.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Paylike. SANDUIONUT.RO nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Paylike. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Utilizez fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe site-ul meu. Continuarea utilizarii acestui site web implica acceptul acestora.
Contact