Întreținere site

Realizăm servicii de Întreținere site (administrare site), mentenanță pentru site-uri web mai vechi dar și pentru site-uri nou realizate.

Fie ca este vorba despre un site de prezentare HTML sau un site PHP, cu Panou de administrare CMS – un magazin online, un site de anunțuri, catalog produse, ne putem ocupa de administrarea, întreținerea lui: actualizări de conținut (texte, imagini), depanarea unor erori, implementarea de noi funcționalități în site (redesign site, adăugare de pagini noi, versiuni de limbă, galerii foto, adăugare panou de administrare, noutăți, newsletter, coș de cumpărături, statistici vizitatori, etc).

Întreținere site HTML

Asigurăm administrare site pentru orice site web HTML realizat de către noi dar și pentru site-uri pe care le-ați realizat anterior, cu alte firme: creare de pagini noi, optimizare pagini, redesign, transformare în site tip Responsive (optimizat pentru mobil și tabletă), adaugarea de noi secțiuni, galerii foto, SEO – optimizare pagini, etc.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Pași Administrare site

Administrare magazin online, mentenanță site-uri complexe

Realizăm întreținere site-uri complexe, magazine online prin adăugarea de noi pagini, categorii, produse, conținut, știri, evenimente, galerii foto, dezvoltarea unor noi secțiuni.

Pași Administrare site

1. Trimiteți o solicitare pe adresa noastră de e-mail: contact@sndesign.ro
2. În maxim 24h facem o analizăcși vă trimitem oferta noastră de administrare site – oferta de preț și durata de execuție.
3. Având acordul Dvs, efectuăm modificările solicitate, iar la final emitem factura fiscală pentru serviciul de Administrare site.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.