Loading...

Despre

CINE SUNT?

Sunt un web graphic designer, cu un interes special pentru fotografie, grafică, webdesign și ilustrații. Ofer servicii de grafica pentru web si print, fotografie de eveniment, fotografie imobiliara, fotografie culinara, fotografii de produs, clipuri de prezentare, servicii de web design. Lucrez in domeniu de 14 ani de zile, timp in care am interactionat cu oameni si companii diferite, am adunat experienta, mi-am rafinat simtul estetic si am reusit sa ma remarc in domeniu.

Cred că acest talent pentru artele vizuale, dar mai ales pasiunea care mă însoțește, împreună cu munca permanentă de a-mi perfecționa stilul, imaginația și răbdarea, mă ajută de fiecare dată când am un proiect nou. Încerc de fiecare dată să dezvolt o serie de fotografii, atât emoționale, cât și organice.

Sunt fotograf, web designer si graphic designer freelancer profesionist, locuiesc în Onesti și sunt pasionat de ilustratii.

Cu un background de peste 12 ani de fotografie, am început sa fotografiez din pasiune, experiența câștigată ma ajută să vă arăt lumea așa cum o văd eu. Viața este mai frumoasă când o priveşti prin obiectivul unui aparat foto. Am învățat mult şi pot spune că încă mai învăț în fiecare zi.

Fotografiile care nu-şi vor pierde niciodată valoarea sunt momentele reale, surpinse într-un mod cât mai creativ…şi asta încerc eu sa fac. Creez imaginea si o modelez in asa fel incat produsul final sa depaseasca asteptarile clientilor mei.

  • Pentru orice alte informatii sau pentru a ne solicita ofertele de pret, va stam oricand la dispozitie: contact@sanduionut.ro

Putem incepe colaborarea

Care sunt pasii pentru o colaborare? Imi trimiti un email, suni sau completezi formularul de pe pagina de contact. Vei primi raspuns rapid cu ce putem imbunatati si bugetul de care ai nevoie.

01

GRAFICA PENTRU PRINT

Roll-Up / Banner Outdoor/Mesh / Design grafic de ambalaj / Brosuri/Pliante/Flyere / Afis publicitar / Invitatii

02

GRAFICA PENTRU WEB

Cover Retele Sociale / Iconuri si elemente grafice / Newsletter / Afise / Postari

03

IDENTITATE VIZUALA

Bannere / Carte de vizita / Flyer / Materiale promotionale / Brosuri /Meniuri

04

WEB DESIGN

Redesign site web / Inregistrare domenii / Creare magazin online / Creare site web de prezentare / Transfer site web

05

FOTOGRAFIE

Fotografie de eveniment / portret / imobiliara / de produs / culinara / Retusare foto

06

ILUSTRATIE

Design tricouri custom / Ilustratii brand, realizare logo / Ilustratii pentru web / Realizare comics, sketch / Manipulare foto si colaj / Ilustratie comerciala vectoriala

Echipa

Ne implicam cu pasiune in imbunatatirea imaginii firmelor, fie ca sunt la inceput de drum, fie ca au o activitate bogata in spate, oferindu-le suport complet, de la servicii de creatie / grafica / fotografie profesionala, pana la produsul finit, servicii asigurate de profesionisti in domeniu, care va pot ajuta sa alegeti cea mai buna solutie.

SITE-URI PARTENERE

We maintain the highest level of online payment security with complete encryption and data security solutions to protect customer data

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.