Loading...

Despre

CINE SUNT?

Sunt un web graphic designer, cu un interes special pentru fotografie, grafică, webdesign și ilustrații. Ofer servicii de grafica pentru web si print, fotografie de eveniment, fotografie imobiliara, fotografie culinara, fotografii de produs, clipuri de prezentare, servicii de web design. Lucrez in domeniu de 14 ani de zile, timp in care am interactionat cu oameni si companii diferite, am adunat experienta, mi-am rafinat simtul estetic si am reusit sa ma remarc in domeniu.

Cred că acest talent pentru artele vizuale, dar mai ales pasiunea care mă însoțește, împreună cu munca permanentă de a-mi perfecționa stilul, imaginația și răbdarea, mă ajută de fiecare dată când am un proiect nou. Încerc de fiecare dată să dezvolt o serie de fotografii, atât emoționale, cât și organice.

Sunt fotograf, web designer si graphic designer freelancer profesionist, locuiesc în Onesti și sunt pasionat de ilustratii.

Cu un background de peste 14 ani de fotografie, am început sa fotografiez din pasiune, experiența câștigată ma ajută să vă arăt lumea așa cum o văd eu. Am incercat sa tin pasul cu tot ce este nou, sa privesc mai mult exemplele internationale in materie de grafica si design si sa le folosesc in proiecte mele.

Daca ar fi sa punctam unul dintre obiectivele mele generale, acela ar fi cu siguranta garantarea celor mai bune servicii pentru clientii mei. Avem o gama variata de servicii pentru ca am dorit intotdeauna sa ofer solutii complete clientilor.

  • Pentru orice alte informatii sau pentru a ne solicita ofertele de pret, va stam oricand la dispozitie: contact@sanduionut.ro

  • Sunt 100% dedicat proiectelor aflate in derulare abordez cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor

Putem incepe colaborarea

Care sunt pasii pentru o colaborare? Imi trimiti un email, suni sau completezi formularul de pe pagina de contact. Vei primi raspuns rapid cu ce putem imbunatati si bugetul de care ai nevoie. O simpla idee pe care o impartasiti poate fi transformata, intr-un proiect de mare succes. Activez in mediul online de mai bine de 14 ani iar acest detaliu poate face diferenta. Sunt 100% dedicat proiectelor aflate in derulare si abordez cu aceeasi determinare fiecare cerinta a clientilor care imi vor solicita serviciile pe viitor.

01

GRAFICA PENTRU PRINT

Roll-Up / Banner Outdoor/Mesh / Design grafic de ambalaj / Brosuri/Pliante/Flyere / Afis publicitar / Invitatii

02

GRAFICA PENTRU WEB

Cover Retele Sociale / Iconuri si elemente grafice / Newsletter / Afise / Postari

03

IDENTITATE VIZUALA

Bannere / Carte de vizita / Flyer / Materiale promotionale / Brosuri /Meniuri

04

WEB DESIGN

Redesign site web / Inregistrare domenii / Creare magazin online / Creare site web de prezentare / Transfer site web

05

FOTOGRAFIE

Fotografie de eveniment / portret / imobiliara / de produs / culinara / Retusare foto

06

ILUSTRATIE

Design tricouri custom / Ilustratii brand, realizare logo / Ilustratii pentru web / Realizare comics, sketch / Manipulare foto si colaj / Ilustratie comerciala vectoriala

De ce sa alegi serviciile mele!?

Ma implic cu pasiune in imbunatatirea imaginii firmelor, fie ca sunt la inceput de drum, fie ca au o activitate bogata in spate, oferindu-le suport complet, de la servicii de creatie / grafica / fotografie profesionala, pana la produsul finit, servicii asigurate de profesionisti in domeniu, care va pot ajuta sa alegeti cea mai buna solutie.

Utilizez fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe site-ul meu. Continuarea utilizarii acestui site web implica acceptul acestora.
Contact