Creare site WordPress

Fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un site pentru anunțuri, catalog produse sau un blog pentru site-ul tău, un site WordPress este alegerea ideală.

Un site realizat în WordPress se poate realiza într-o perioadă scurtă de timp, conține un Panou de administrare conținut (puteți face modificări în site, fără cunostințe html sau de programare web), este tip Responsive (optimizat pentru mobil și tabletă), este perfect pentru optimizare SEO sau integrare Social Media.

Realizăm site WordPress pentru orice tip de activitate: site pentru firme de construcții, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunțuri, site WordPress agenție imobiliară, site agenție de turism, site-uri medicale în WordPress, magazin online Woocommerce, blog, etc.

Creare site WordPress Responsive

Site-urile realizate de noi, folosind platforma WordPress sunt optimizate pentru mobil/smartphone și tabletă, sunt site-uri tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesați site-ul (telefon, tabletă, laptop, PC), acesta va fi afișat optim. 

Site WordPress cu Panou de administrare conținut

Un site WordPress conține Panou de administrare, prin care puteți aduce modificări site-ului Dvs: Puteți edita/șterge/adauga pagini, categorii, produse, conținut, știri, evenimente, galerii foto-video, noutăți.

Optimizare SEO

Realizăm optimizare și promovare site, înscriere site în directoare web, motoare de căutare românești și internaționale. Putem face însă acest lucru și pentru site-uri deja realizate.

Întreținere site – administrare

Dacă site-ul dvs. necesită schimbări de text sau imagini (periodic, sau poate doriți doar anumite modificări la un moment dat) putem asigura întreținere site prin plata unui abonament fix sau în sistem de plata per ora de lucru. Putem realiza în cel mai scurt timp modificările pe care le doriți în site.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.