Creare site de prezentare

Realizăm site-uri pentru orice tip de activitate, fie că este vorba despre un site pentru firme de construcții, site pentru firme de contabilitate, creare site anunțuri, site agenție imobiliară, site agenție de turism, site-uri medicale, magazine online sau orice alte tipuri de site-uri web.

Creare site Responsive

Suntem specializați în creare site-uri optimizate pentru mobil/smartphone și tabletă, creare site tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesați site-ul (telefon, tabletă, laptop, PC), acesta va fi afișat optim, pentru că site-urile realizate de noi sunt Responsive. Exemple de site-uri Responsive, realizate de noi: totulverde.ro, lusitana.ro, traducteur-officiel.ch, electricplanners.ro, produsepentrutine.ro, etc.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Etape creare website

» Consultanță SEO:
Ca prim pas în obținerea rezultatelor, stabilim împreună lista cuvintelor cheie (keywords), analizăm concurența. Alegem apoi, tot împreună, un nume domeniu optim, stabilim structura site-ului, poziționarea unor elemente cheie în site.

» Consultanță în achiziționare nume domeniu, găzduire site:
Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, vă sugerăm alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurența, găsim cea mai buna soluție de găzduire website (raport calitate – preț).

» Design site:
Având de la Dvs materialele necesare (texte pagini web, logo, poze, sugestii), stabilim schema de culori din site, fonturile și formele, așezarea elementelor în pagină. Pentru un design web cât mai apropiat de viziunea clientului, vom ține cont și de identitatea grafică a companiei (logo, culori), de publicul țintă caruia i se va adresa site-ul. Dacă nu aveți un logo, putem realiza pentru Dvs sigla firmei.

Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achiziționate de pe site-uri specializate. Sugestiile Dvs, experiența noastră asigură viitorului site un design unic, plăcut și personalizat, cu o structură clară pentru vizitator, un meniu ușor de înțeles și utilizat, o încarcare rapidă a paginilor. Dupa stabilirea de comun acord a unui layout grafic al site-ului, se trece la etapa următoare, realizarea site-ului complex, cu Panou de administrare pagini web – CMS.

» Realizare pagini web:
Site PHP – site-uri complexe PHP
Un site PHP cu baze de date mySQL poate conține module de Căutare în site, rubrici de Evenimente, Noutăți, Newsletter, Login, Panou de administrare a paginilor, coș de cumpărături, curs valutar, etc. Pentru ca dvs. să puteți interacționa cu vizitatorii site-ului, se folosesc pagini web dinamice, folosind limbajul de programare PHP(cu baze de date mySQL). Unele porțiuni din website (bannere, noutăți, texte pagini, etc) pot fi ușor administrate de Dvs. dintr-un PANOU DE ADMINISTRARE SITE – CMS.

Creare Site WordPress

Dacă dorești să îți dezvolți afacerea și să ai o prezență puternică online, un site web bine realizat este esențial. WordPress este una dintre cele mai populare platforme de creare a site-urilor, oferind o gamă largă de opțiuni și posibilități de personalizare pentru orice tip de afacere.

Echipa noastră de specialiști WordPress are experiența și cunoștințele necesare pentru a crea un site web personalizat și unic, care să îți reprezinte afacerea și să atragă potențiali clienți. 

Serviciile noastre de creare a site-urilor WordPress includ o consultare inițială pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale, crearea de design personalizat, dezvoltarea de conținut și implementarea funcționalităților dorite. De asemenea, oferim și servicii de întreținere și actualizare a site-urilor WordPress, pentru a ne asigura că ele sunt mereu la zi și funcționează optim.

Optimizare SEO

Realizăm optimizare și promovare site, înscriere site în directoare web, motoare de căutare românești și internaționale. Putem face însă acest lucru și pentru site-uri deja realizate.

Întreținere site – administrare

Dacă site-ul dvs. necesită schimbări de text sau imagini (periodic, sau poate doriți doar anumite modificări la un moment dat) putem asigura întreținere site prin plata unui abonament fix sau în sistem de plata per ora de lucru. Putem realiza în cel mai scurt timp modificările pe care le doriți în site.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.