Creare identitate vizuală

Identitatea vizuală se impune și se manifestă prin toate aspectele sale: nume, semnatură vizuală (logo, logotip, slogan), site web, documente personalizate (mape de prezentare, cărți de vizită, foi cu antet, broșură, etc), semnătură e-mail, un ansamblu de reguli, recomandări de aplicare și dezvoltare a elementelor vizuale ale mărcii.

Toate aceste elemente reprezintă identitatea vizuală a companiei.

Creare identitate firmă, branding

Realizarea unei identități vizuale (branding) este la fel de importantă, chiar dacă vorbim de o companie mică sau mare. Suntem o companie de Branding, iar pentru construirea unei identități vizuale, oferim servicii precum: web design – creare site, logo design, bannere publicitare, design broșuri, flyere, pliante, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate, design cărți de vizită, design mape de prezentare, semnătură e-mail, newsletter, etc. Brandul sau marca te ajută sa te diferențiezi de concurența ta.

Identitatea vizuală a unei companii este construită din elementele vizuale care reprezintă acel business: logo, site, design publicitar, design interior si exterior. Logo-ul este cel mai reprezentativ element de identitate vizuală, iar elementele ce îl compun(simbol, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafică a identității. Sistemul de identitate vizuală este în general sintetizat într-un Manual de identitate a mărcii – Manual de brand.

Pentru alte informații legate de creare identitate firmă nu ezitați să ne contactați.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.