Creare design postari social media

Realizare design postari pentru Facebook sau Instagram

SNDesign, cu o experiență de 15 ani, realizează design pentru postari social media,  dar și pentru alte materiale publicitare destinate retelelor sociale: afișe, broșuri, flyere, bannere, etc.

Grafica postarilor realizate de noi au un design unic, personalizat pentru fiecare proiect, modern și atractiv, ajutând la consolidarea imaginii companiei Dvs. pe retelele sociale. 

De ce sa fii prezent in Social Media?

Prezenta in retelelor de socializare este o metoda rapida si eficienta de a transmite informatiile, notificarile, schimbarile sau orice alt lucru ce tine de afacerea ta, catre cei care te urmaresc intr-un mod rapid si la indemana lor.

Cu ajutorul retelelor de socializare cresti increderea in afacerea ta, cresti traficul pe website-ul tau si aduci noi clienti si implicit noi vanzari.

Insa, cel mai important motiv pentru care ar trebui sa fii prezent in Social Media este pentru ca si concurenta ta este.

Preț realizare postari social media

Preț design postare – de la 25 euro/design postare. Durata de lucru: intre 1- 2 zile. 1 creație grafica si pana la 3 modificări.

Grafica finală va fi trimisă în format jpg, dar la cerere se poate trimite și formatul editabil.

Pentru alte informații legate de creare design postare social media nu ezitați să ne contactați.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.