Creare design mapa de prezentare

Având o importanță deosebită în cadrul conferințelor, expozițiilor, târgurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, mapele de prezentare trebuie sa aibă un aspect grafic plăcut, profesionist. O mapă de prezentare reprezintă un obiect ideal de marketing pentru compania Dvs.

Realizăm design grafic in format vectorial  pentru mape de prezentare. Designerii noștri realizează mape de prezentare cu un design unic, modern și plăcut, folosind imagini de calitate, la 300dpi, CMYK.

Design mape de prezentare

Realizarea designului pentru mape de prezentare durează 2-3 zile lucrătoare. Fișierul grafic pentru mape de prezentare va fi realizat și livrat în format vectorial, necesar pentru tipar. Veți primi totodată și designul în format Pdf – util în mediul online. Până la alegerea variantei finale de design mape de prezentare, vom realiza 2 propuneri grafice, urmate de eventuale modificări (în numar nelimitat).

Prețuri design mape de prezentare

Preț design mapă de prezentare – 90 euro. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fișiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificări, până la acordul Dvs final.

Pentru alte informații legate de design mape de prezentare nu ezitați să ne contactati.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

SNDesign

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.